Originale værker direkte⎟Atelier-besøg genåbnet⎟Fri fragt & retur 3-7 dage⎟Kontakt & fremvisninger ➝

OM CASPER SØLBERGS MALERIER


Siden 2009 har Casper Sølberg malet farvestrålende og tegneserieinspirerede akrylmalerier, der har været udstillet i både DK og Tyskland. Værkerne er centreret omkring et levende - og forklædt - tegneseriekranie med øjne, der fungerer som en slags hovedperson gennem alle malerierne.

Kraniet gennemspiller forskellige typer af handlingsforløb på malerierne og der er ofte et element af gåde, allegori og rebus indlejret. Værkerne er bla inspireret af de barokke still-leben malerier med opstillinger af ting og madvarer, samt af formsproget fra moderne animerede film.

Sølberg maler ofte rammer ind på malerierne og mikser med genstande og rekvisitter fra kunstverden som fx laser-tyveri alarmer og overvågningskameraer. Stilistisk mikser Sølberg tegneseriestilen, som også kendes fra mange animationsfilm, med elementer af naturalisme og abstraktion.

Titlerne er på engelsk og ofte indgår de som en del af værkerne direkte på lærredet. Værkerne varierer i størrelserne fra ca. 20x30 cm og op til flere meter. Priserne starter ved ca. 3.000 kr. og op til ca. 25.000.

Malerierne danner tilsammen en større tegneserie-inspireret sammenhæng, hvor hvert enkelt værk bliver en lille del af et større hele.