Køb originale værker direkte⎟Fri fragt & retur⎟Kun 5% kunstnermoms⎟Kontakt & fremvisninger ➝

FAQ

NY KØBER-GUIDE TIL FOTOKUNST HER ➝


Kan jeg købe fotografier og grafik uden ramme?

Nej - desværre ikke. Rammen er en integreret del af hele værket og vi leverer kun indrammede værker af hensyn til holdbarhed, UV-beskyttelse og udtryk. Desuden kan de originale kunstfoto editions ofte ikke tåle rammer, hvor glasset berører papiret.

Kan jeg selv vælge rammen og/eller glasset?
Ja - det kan du godt, hvis du kontakter os direkte.

Kan jeg se værker personligt?
Ja, du er velkommen i galleriet i Skanderborg efter aftale og til udstillinger. Desuden kan vi aftale personlige fremvisninger.

Hvad er en edition?
Det er et originalt kunstværk, grafik eller foto, der er fremstillet i flere eksemplarer – fordi produktionsformen tillader det, som ved fotografier, grafiske tryk og afstøbninger af skulpturer. Ved grafiske tryk eller afstøbninger kan editions ikke udvides til at gælde flere værker end først nummereret. Editions markeres med en nummerering og signatur.

Er editions altid limited?
Fotografier tilbydes ofte i 'Open' editions, der ikke er nummerede – dvs. at det i praksis er en 'unlimited' edition. Prisen påvirkes af oplaget.

Kan fotografier komme i flere editions?
Fotografiske editions kan godt udkomme i flere editions, hvor fx størrelse, kvalitet, indramning eller motiv er ændret og/eller bearbejdet i forhold til første edition. Dette gælder fx Wreckage Classic Editions, hvor af flere er udgivet i en tidligere (og markant billigere) edition i 2010, inden de blev remastered i 2019/2020. Vores foto editions er meget små og altid limited samt nummererede. 

Hvad er forskellen mellem en plakat og edition?
Ofte er der kvaliteten i papir og tryk. Dvs. at printet på en fotoedition er flottere end på en foto poster. Plakater er oftest ikke limited editions, men kan være det. Vores editions er trykt og indrammet i udstillingskvalitet af landets førende producenter, og de er altid signeret og nummereret. 

Hvilke typer af foto editions tilbydes?
Overordnet tilbydes to kvaliteter, der begge er i udstillingskvalitet: 'Studio' Editions og 'Gallery' Editions. 'Studio' er lavet for at give en lavere indgangspris på mindre fotografier. Det er trykt på et lidt billigere papir og er uden Artglass og afstandslister. Desuden kommer de i et lidt større oplag. 'Gallery' er printet på dyrere og endnu flottere papir, og har Artglass og afstandslister som standard.

Kan jeg købe reproduktioner af værker?
Nej - værkerne er kun tilgængelige i originale udgaver og editions. 

Kan jeg købe malerier uden ramme?
Ja - malerier leveres uden ramme, da rammerne ofte er en del af maleriets motivverden.

Kan jeg få malerier indrammet?
Ja, de kan leveres med svæverammer efter ønske og aftale.


Jeg er kommet til at beskadige et værk, hvad kan jeg gøre?
Malerier kan ofte repareres. Tegninger og grafik kan måske. Editions af fotografier kan erstattes med vores replacement service. Rammer kan erstattes. Kontakt os så hjælper vi.

Kan jeg aftale personlig levering?
Ja - vi leverer gerne selv og fortæller om værket. 

Hvordan kan jeg betale?
Du kan betale med internationale kreditkort, Apple-Pay og Pay-Pal, samt med faktura. Vi modtager desværre ikke MobilePay eller Dankort.

Kan jeg afhente et værk selv?
Ja, vi kan sagtens udlevere værker efter aftale.

Kan jeg købe posters?
Vi tilbyder udstillingsposters i limited editions. De originale værker reproduceres ikke som posters.

Hvordan returnerer jeg et værk?
Du kontakter bare kundeservice, så sender vi en returlabel. Brug meget gerne den originale emballage igen.

KONTAKT KUNDESERVICE ➝