Originale værker direkte⎟Bestil online⎟Atelier-besøg genåbnet⎟Fri fragt & retur 3-7 dage⎟Kontakt & fremvisninger ➝

OM "STRANDET"

ONLINE UDSTILLING:
"STRANDET" – KUNSTFOTOGRAFIER 2006–2020

– FRA COLD HAWAII, BULBJERG, LØNSTRUP, TVERSTED & SKAGEN.

I fotoserien “Vraggods 2006–2020” skildrer Casper Sølberg strandingsgods langs den jyske vestkyst. Fotografierne har været udstillet i både Tyskland og DK.

Sølberg har gennem tre år arbejdet på denne nye udstilling kaldet 'Strandet' – der både består af ældre og helt nye fotos. Fotografierne er samtidigt udgivet som 'Limited 2020 Editions' produceret og indrammet i galleri-kvalitet.

Velkommen til 'Strandet' og Vesterhavets vraggods. 


UDSTILLINGEN BESTÅR AF.

  • 15 ORIGINALE KUNSTFOTOGRAFIER.
  • FRA FOTOSERIEN 'VRAGGODS'.
  • TILGÆNGELIGE SOM INDRAMMEDE FOTO EDITIONS.
  • I 4 STØRRELSER.
  • SIGNERET & NUMMERERET.OM FOTOSERIEN BAG STRANDET.

Casper Sølbergs fotokunst-serie “Vraggods” skildrer igennem mere end 160 originale fotografier uberørt strandingsgods langs den jyske vestkyst.

Serien er optaget igennem mere end 14 år fra efteråret 2006 og har bla været udstillet i kunstforeninger, institutioner og kulturcentre i Tyskland, København, Jylland og på Vendsyssel Museum.

Geografisk dækker serien en strækning fra Fjand nord for Ringkøbing over Cold Hawaii, Bulbjerg og Lønstrup helt op til Tversted og Skagen. Serien viser fx dunke, fiskekasser, net og snore, der er skyllet op på stranden.

Fælles for alle fotografierne er, at de er taget uden brug af kunstigt lys og berøring af objekterne fra kunstnerens hånd. 

Serien er ikke aktivistisk, men dokumenterer, at langt den største del af det vraggods, der rammer den danske vesterhavskyst, er af plastic og stammer fra den britiske fiskeriindustri. Det står i kontrast til tidligere tiders vraggods, der ofte var af træ og skabte værdi for de lokale befolkninger.

Casper Sølberg har hele sit liv rejst langs vestkysten og været aktiv windsurfer i Cold Hawaii siden slutningen af 1980'erne.

Ud over serien "Vraggods", har Sølberg også serien "Grains" bag sig, samt mange andre fotografiske kunstværker.

YDERLIGERE INFO.
SE TIDLIGERE UDSTILLINGER ➝ 
LÆS MERE OM CASPER SØLBERG ➝